Galleri-sgs.dk

     
  Galleri-HH  
 


 

Galleri-HH

Biografi

Henning Højlund

Henning Højlund - indehaver og leder af Galleri-HH i Gassum, Spentrup - er uddannet maler, farvekonsulent og multikunstner. Har HF-eksamen i liniefaget billedkunst på højt niveau. Har altid været meget kreativ, tegnet og malet osv. lige siden barndommen, ja længe før skolepligten indtrådte På grund af en tidligere rygskade valgte Henning Højlund at vi sit liv til abejdet med kunst.

Dette førte i 1998 førte til købet af Sødring Gl. Skole og Galleri-SGS opstod og blev senere kendt både i ind- og udland. Den seneste økonomiske krise og Galleriets beliggenhed gjorde driften af Galleriet vanskelig og i 2013 blev Galleriet overtaget af
Galleri-HH i Landsbyen Gassum. Galleriet er etableret i samarbejde med den lokale multi-kunstnerinde, Jette B. Laursen (JBL-kunst)

Galleriets aktiviter afvikles i samarbejde med det lokale Kultur- og AktivitetsCenter, så der nu kommer kunstudstillinger osv. til byen, alt som Henning og Jette brænder for at skabe.
Hovedvægt lægges på multi-kunst. Galleriet er i samarbejde med KulturParaplyen (Birkerød på Sjælland), RAW(Randers Art Week), VisitRanders og VisitDjursland.


 

 
  Retur til Galleri-hh.dk menu