.

  Tine Laulund, født 1958,            
  Elev på Billedskolen, København og Lolland 1978-79, Uddannet på Skolen for Brugskunst 1980-84. Se Udstillinger     I en årrække var mine billeder meget inspireret af rejser i Nepal og Thailand. Senere England. Nu Italien og ikke mindst min egen nære natur. Jeg er optaget af planters muligheder, som billedelementer på forskellig vis og bruger ofte tørrede blomster og blade i mine billeder.    
               
     
Jeg arbejder med krukker og fade i papir, De er bygget op omkring en form, lag på lag , derefter dekoreret med bl. a. papirklip og tørrede blomsterblade, og til sidst lakeret. Dette gør at de både har fylde af dekorationen og lethed af materialets natur.
 
Galleriet viser et mindre udvalg af små og bitte små ringskåle.
 
   
     
 
 
       
  Jeg arbejder fortrinsvis med  billedcollager, hvor jeg bruger forskellige papirer, klipper og klister, og kombinerer dette med maleri og tegning. 
Jeg arbejder ofte lag på lag og udnytter papirets mulighed for gennemsigtighed til at skabe lethed og dybde.
Jeg tager tit udgangspunkt i  fotografier, bruger print og fotokopier i mine collager.

 
    Jeg er optaget af planters muligheder, som billedelementer på forskellig vis og bruger ofte tørrede blomster og blade i mine billeder.
Galleriet vil have nogle af mine kort, med ganske enkle motiver, fra mit univers. Paletten er lys og ganske foråragtig med klip og finurlighed
   
               
  Retur til Galleri-hh.dk